miercuri, 15 octombrie 2014

Riscăm să fim excluși din UE și NATO


Numărul din buletinul de vot se potriveste cu numele unui spital, 9 este pozitia candidatului  GHEORGHE FUNAR, si el tot candidat independent. Sau PRM aripa FUNAR
Iubesc românii, iubesc România, dar urăsc extrema. Să duci în extremism dragostea de țară și de neam, să ai atitudini ostile față de cetățenii ai aceluiași stat doar pe criterii etnice, este peste înțelesul meu. Într-adevăr și statul greșește față de etnicii nostri, oferindu-le mult prea multe privilegii față de alte țări europene care nu ofera minorităților lor ceea ce oferim noi alor noștrii.
Ce să mai spunem de faptul că a încercat să-i fure partidul PRM lui Tudor Vadim? Ce credibilitate poate avea un om ce încearcă să înfigă cuțitul pe la spate?
Un partid extremist este bun să facă parte cu un procent de 5-8% dintr-un parlament democratic pentru a ține un pic în atenția societății subiecte arzătoare privind unitatea și integritatea națională. Dar să ajungem să fim conduși de membrii unui astfel de partid sau de astfel de peronalități cu orientări extremiste? Să riscăm să fim excluși din UE și NATO? Mai bine NU. Să fie PACE, PACE pe pământ. NU votăm extremele NU votăm FUNAR GHEORGHE.

6 Elefanți, se legănau, pe o pânză de păianjen. 
Unul dintre ei, este FUNAR
Și au mai rămas 5 elefanți.

Pe ei nu îi vom vota!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu