marți, 21 octombrie 2014

CRIMINALA CORUPTIEI, ATAC LA DREAPTA UNITA


Am ajuns la candidatul de pe poziția 11, MONICA-LUISA MACOVEI, vine în fața electoratului ca și candidat INDEPENDENT


Dreapta unită? Dreapta desparțită! În loc să pună umărul la susținerea unui unic candidat de dreapta care să fie cât mai puternic în fața mașinăriei PSD & Ponta, pe doamna justițiar o mâncară musca și își depuse candidatura. Ca și posibil președinte, este prea slabă și fără charisma, are in ultimul sondaj IRES doar 4%. Acum că or fi 4% că or fi 8% ce mai contează dacă tot nu intri și în turul 2. Pierdere de timp, risipă de bani, și dezbinarea electoratului de dreapta în 10 directii.

Deci, doamna MACOVEI MONICA LEWINSKY, pardon MACOVEI MONICA LUISA pune umărul din plin la destabilizarea unui electorat și așa destul de fragil. Degeaba a reușit să pună capăt corupției și să aducă justiția pe un făgaș al normalității, dacă prin această ultimă acțiune îi conferă un avantaj celui care se va putea face vinovat de distrugerea justiției și reinstaurarea corupției în țară, pe numele său de scenă PINOCHIO(nta) VICTOR VIOREL.
Așa că, nici măcar MACOVEI MONICA nu ne va obține pe buletinele de vot ștampilele noastre. NU MACOVEI, NU așa doborâm monstrul cu nas lung.

4 Elefanți, se legănau, 
Pe o pânză de păianjen. 
Una este pradă pentru Ponta
Și au mai rămas 3 elefanți.

Pe ei nu îi vom vota!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu