marți, 7 octombrie 2014

Cum se vor numi locuitorii din țara lui Pinochio?



4  în buletinele de vot este Victor-Viorel Ponta și 4 are și în catalog pentru PLAGIAT
"Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
Să-i împarţi în două cete: în coțcari şi în mincinoși,
Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la puşcărie şi la casa PSD!"

Dacă Pinochio iese președinte, cum ne vom numi noi, locuitorii din țara lui?

Victor-Viorel este candidatul cu cele mai mari șanse să devină președinte, cel putin așa arată sondajele. Asta se datorează faptului că este unul dintre candidații deciși cu mult timp înaintea celorlalți contracandidați, deci a furat startul, are avantajul pomenilor electorale guvernamentale, are avantajul mașinăriei de vot sătesc și comunal unde electoratul votează “cum spune Domn Primar, altfel nu-mi mai dă adeverință” dar mai are și avantajul unei echipe de PR și strategii electorale beeeetoooon. Pe lângă toate acestea, putem adăuga și susținerea televiziunilor ANTENA 3 și România TV.

Ce ÎL recomanda pentru Cotroceni? Pai îl recomandă Voiculescu Dan (pentru grațiere și înapoierea averii), Năstase Adrian, Voicu Cătălin, Vanghelie Marean, Andronescu Ecaterina, Serban Mihailescu, Dan Nica, Mihai Tănăsescu, Mazăre Radu și lista PUȘCĂRIABILILOR poate continua la nesfârșit cu membri PSD, dar și cu  patroni de firme apropiate PSD-ului, care îl recomandă pentru a scăpa de brațul lung al legii.

Ceea ce NU îl recomanda pe Victor Viorel pentru postul de președinte este MINCIUNA, PROSTIA, ASERVIREA POLITICĂ, FĂȚĂRNICIA, IMATURITATEA, PARTIDUL si ANTENA 3.



MTO-ul, cum stă treaba Victor Viorel și doamna ministru Petrescu Ioana cu acest MTO?
Că a dat cu voi de tavan Băsescu Traian.
Habar nu aveți pe ce lume trăiți și unde mai puneți că voi ne conduceti. DEMISIA

http://stirileprotv.ro/stiri/politic/ce-inseamna-mto-combinatia-de-litere-cu-care-presedintele-l-a-pus-in-dificultate-pe-premier-si-pe-ministrul-finantelor.html

11 Elefanți, se legănau, pe o pânză de paianjen.
Unul dintre ei, a mințit prea mult
Și au mai rămas 10 elefanți.

Pe ei nu îi vom vota!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu