vineri, 31 octombrie 2014

James Bond 007


Ghinion, pe poziția 13 CĂLIN-CONSTANTIN-ANTON POPESCU-TĂRICEANU, politicianul instabil, nici de dreapta nici de stânga, oportunistul oportuniștilor.

După alegerile din 2004, PNL și PD ar fi trebuit să fuzioneze conform înțelegerii dintre Băsescu și Stolojan, însă odată cu retragerea lui Stolojan, frâiele din PNL au fost preluate de Tăriceanu Călin & Co. care nici nu au vrut să audă de așa ceva. Astfel, am fi avut încă din 2004 - 2005 un singur partid puternic pe DREAPTA? Fuziunea a avut loc 10 ani mai tarziu (oare prea tarziu?), atunci când Căcărău & Co au înțeles adevăratul scop și temei de a exista un singur partid de dreapta. Păcat că mulți din acest spectru nu au admis să existe un singur candidat, astfel am ajuns să avem nu unul, ci 7 - 8 candidați pe acest segment. Între acești 7 - 8 candidați de dreapta nu se regăsește însă și Tăriceanu Călin. De ce? Pentru că deși vine dintr-un partid “reformator” liberal el face mai degrabă jocurile PSD-ului deci Tăriceanu Călin și-o trage cu stânga? Un lucru este clar, Tăriceanu Călin este atras să o facă și cu dreapta și cu stânga. 

Oare de ce Tăriceanu Călin a împărțit în această campanie cărți cu James Bond 007? A vrut să ne transmită un mesaj subliminal prin care ne spune că deși este “liberal”, de fapt el este agentul PSD-ului?

De ce să votăm un candidat care deși provine dintr-un partid istoric de dreapta, dar care a fost și este susținut de stânga lui Ponta Victor? Este șantajabil Tăriceanu Călin sau deține secrete prin care șantajează stânga? Șantajul nu are ce căuta la Cotroceni. Iar dubla personalitate se mai numește și ... . Așa că Tăriceanu Călin chiar nu are ce căuta la Cotroceni.

NU votăm Tăriceanu Călin și PUNCT .

2 Elefanți, se legănau, 
Pe o pânză de păianjen. 
Unul este santajat
Și a mai rămas 1 elefanț.
 
Pe ei nu îi vom vota!


vineri, 24 octombrie 2014

Oaia bezmetica iese în calea lupilor


La poziția 12, în buletinele de vot îl avem pe CONSTANTIN ROTARU, rătăcitul din stânga socialistă, președintele PAS.

Impreună cu Amariței, ROTARU CONSTANTIN face parte din oile rătăcite ale acestor alegeri. Un nume prea puțin cunoscut sau aproape deloc, vrea sa ne demonstreze 2 lucruri, 1) Ponta Victor Viorel nu este singurul candidat de stânga, și 2) mai exista un partid așa de mic într-un ocean așa de mare. O oaie bezmetică, care cică vrea să devină președintele nostru, dar pentru care pot băga mâna în foc că nu va strange nici măcar 1% din sufragii. Deci, tu, oiță bârsană, ce dracului cauți în pădurea lupilor?

Vorba multă, sărăcia omului. Lui ROTARU CONSTANTIN îi spunem doar atât PAS … NU te votăm.

3 Elefanți, se legănau, 
Pe o pânză de păianjen. 
Unul este prea micuț
Și au mai rămas 2 elefanți.

Pe ei nu îi vom vota!


marți, 21 octombrie 2014

De ce eu?

Un film ce spune multe despre viața politică și despre justiția din românia. VOTAȚI ponta victor viorel și revenim acolo unde am fost in perioada 1990-2004.

Aștept cu mare interes lansarea acestui film în cinematografe. Voi?



CRIMINALA CORUPTIEI, ATAC LA DREAPTA UNITA


Am ajuns la candidatul de pe poziția 11, MONICA-LUISA MACOVEI, vine în fața electoratului ca și candidat INDEPENDENT


Dreapta unită? Dreapta desparțită! În loc să pună umărul la susținerea unui unic candidat de dreapta care să fie cât mai puternic în fața mașinăriei PSD & Ponta, pe doamna justițiar o mâncară musca și își depuse candidatura. Ca și posibil președinte, este prea slabă și fără charisma, are in ultimul sondaj IRES doar 4%. Acum că or fi 4% că or fi 8% ce mai contează dacă tot nu intri și în turul 2. Pierdere de timp, risipă de bani, și dezbinarea electoratului de dreapta în 10 directii.

Deci, doamna MACOVEI MONICA LEWINSKY, pardon MACOVEI MONICA LUISA pune umărul din plin la destabilizarea unui electorat și așa destul de fragil. Degeaba a reușit să pună capăt corupției și să aducă justiția pe un făgaș al normalității, dacă prin această ultimă acțiune îi conferă un avantaj celui care se va putea face vinovat de distrugerea justiției și reinstaurarea corupției în țară, pe numele său de scenă PINOCHIO(nta) VICTOR VIOREL.
Așa că, nici măcar MACOVEI MONICA nu ne va obține pe buletinele de vot ștampilele noastre. NU MACOVEI, NU așa doborâm monstrul cu nas lung.

4 Elefanți, se legănau, 
Pe o pânză de păianjen. 
Una este pradă pentru Ponta
Și au mai rămas 3 elefanți.

Pe ei nu îi vom vota!


luni, 20 octombrie 2014

NEM NEM NEM


Pentru poziția 10, candidatul  ZSOLT SZILÁGYI, vine din partea Partidului Popular Maghiar din Transilvania -  PPMT; 10 unguri mititei se votează între ei. 
Culmea ironiei, să avem 2 unguri care candidează la Președenția României si să se bată pentru cele 5 - 6 procente ale minorității maghiare. Este foarte bine așa, viitorul sună bine și aștept cu nerăbdare ca la alegerile parlamentare din anul 2016, UDMR să-și împartă procentele cu PPMT. Poate așa ajungem SĂ SCAPĂM DRACULUI DE UNGURI DIN PARLAMENT, și să nu mai fie ei miezul din “pizdă” care decid guvernarea.
Candidatul din partea minorității maghiare primește garantat NU. Deci, există vreun românaș care îl votează? NU deci rămane NU sau NEM.

5 Elefanți, se legănau, 
Pe o pânză de păianjen. 
Unul dintre ei, este bozgoraș
Și au mai rămas 4 elefanți.

Pe ei nu îi vom vota!


miercuri, 15 octombrie 2014

Riscăm să fim excluși din UE și NATO


Numărul din buletinul de vot se potriveste cu numele unui spital, 9 este pozitia candidatului  GHEORGHE FUNAR, si el tot candidat independent. Sau PRM aripa FUNAR
Iubesc românii, iubesc România, dar urăsc extrema. Să duci în extremism dragostea de țară și de neam, să ai atitudini ostile față de cetățenii ai aceluiași stat doar pe criterii etnice, este peste înțelesul meu. Într-adevăr și statul greșește față de etnicii nostri, oferindu-le mult prea multe privilegii față de alte țări europene care nu ofera minorităților lor ceea ce oferim noi alor noștrii.
Ce să mai spunem de faptul că a încercat să-i fure partidul PRM lui Tudor Vadim? Ce credibilitate poate avea un om ce încearcă să înfigă cuțitul pe la spate?
Un partid extremist este bun să facă parte cu un procent de 5-8% dintr-un parlament democratic pentru a ține un pic în atenția societății subiecte arzătoare privind unitatea și integritatea națională. Dar să ajungem să fim conduși de membrii unui astfel de partid sau de astfel de peronalități cu orientări extremiste? Să riscăm să fim excluși din UE și NATO? Mai bine NU. Să fie PACE, PACE pe pământ. NU votăm extremele NU votăm FUNAR GHEORGHE.

6 Elefanți, se legănau, pe o pânză de păianjen. 
Unul dintre ei, este FUNAR
Și au mai rămas 5 elefanți.

Pe ei nu îi vom vota!


marți, 14 octombrie 2014

UN FLEAC, I-A CIURUIT !


TIC-TAC, TIC-TAC, TIC-TAC și bomba a explodat. Băsescu Traian care s-a dovedit că are sânge în instalație, a deconspirat agentul acoperit în persoana lui Ponta Viorel Victor.
Articolul din blogul lui NASU` (Radu Moraru) redat mai jos spune tot.
RESPECT BĂSE!
MULȚUMESC NASU`LE!

UN FLEAC, I-A CIURUIT !
"Marinarul moare dar nu se preda. E primul Presedinte care, iata, nu a fost ingenuncheat de catre Servicii. Recunosc, si eu am crezut ca “blatul” lui Base cu Ponta va merge pina la capat. Nu, asa s-a amagit si Ponta. Scorpionul l-a intepat pe Ponta cind ii era lumea mai draga, l-a facut! Ponta a fost ofiter acoperit SIE si probabil ca asa va ramine, din Servicii nu iesi decit cu picioarele inainte! Basescu l-a deconspirat, cu acte, fara sa riste nimic, fiindca asa e legea.
Basescu stia inca de cind l-a numit. Si eu stiam, de la o sursa mare din SRI, dar nu aveam probe. Dar Base a ales o numire ingrata, un premier catastrofa, stiind ca intr-o zi va rupe gitul acestui “mutant” si odata cu el si PSD-ului.
Fiindca Ponta nu mai are de ales. Nicio cancelarie civilizata a lumii nu poate valida un prezidente ca Pontacul, asa ca “aurolacul” va fi obligat sa joace pe dictatura maxima, de tip nord-coreean. Nici pesedistii nu se simt bine fiindca pe “sifon” Ponta il banuiau de mult ca i-a vindut si vor prefera un sef PSD mai civil, chiar si in opozitie fiind.
In plus, Base rupe gitul tuturor puscariasilor si puscariabililor, fiindca niet gratieri!
In sfirsit, chiar daca pare ca pluseaza la Udrea, Base netezeste drumul “dreptei”, meciul fiind intre Macovei si Johannis, cu arbitru Elena. Base, prin dezvaluirile sale, scoate la urne toata Romania, caz in care Ponta e un amarit de soricel, nici macar pisicut!
Jos palaria Base! M-am inselat, esti barbat!
Sa fiti iubiti!

Radu Moraru"

Oul kinder sau spionul deghizat?


Atacant de rasă pură cu numarul 8 în buletinele de vot și nu pe tricou  a fost desemnat  TEODOR-VIOREL MELEȘCANU, candidat independent. OARE?!

Intrat în cursă când nimeni nu se aștepta la o asemenea candidatură, spionul MELE a pus pe jar inclusiv casele de pariuri. A intrat cu o cotă de 500 la 1, în numai câteva ore a ajuns să-i scadă cota până la 50 la 1, iar în final casele de pariuri au fost nevoite să-l scoată din oferta lor, datorită afluenței mari de sume pariate. OARE DE CE?

duminică, 12 octombrie 2014

Mister, cine este Mister?


Pentru pozitia 7 din buletinele de vot, B.E.C. l-a extras pe  MIREL-MIRCEA AMARIȚEI. Acesta candidează din partea partidului PRODEMO.
România, românii au nevoie de o clasă politică nouă, incoruptibilă, cinstită, serioasă, non-opulentă, transparentă, o clasă politică care să lucreze cu cetățenii ei si pentru ei. 

Însă ”Misteriosul” asa cum a fost numit de presă atât candidatul AMARIȚEI MIREL cât și partidul său PRODEMO, pe lăngă faptul că nu întruneste calitatea de transparență mai este bazat și pe cercetări subliminale pe occultism și simbolistică – “ne-am gandit ce ar fi  sa facem niste teste despre ce doreste romanul de la un partid politic si cum vrea sa arate o formatiune perfecta, studiind subconstientul”.

Deci, acest candidat misterios și acest partid livrează poporului ceea ce-și dorește, aflând din subconștientul votantului ceea ce-l determină să voteze, dar fără ca el (partidul, candidatul) să fie întru totul de acord cu dorințele lor, să poată și să aibă capacitatea și convingerea că pot și vor să realizeze așteptările electorilor.

Pentru a deveni membru de partid PRODEMO ai nevoie de o recomandare din partea unui membru activ PRODEMO, deci o nouă societate secretă cu ideologie ocultă și cu porțile închise, nu mă  pot convinge pentru un vot decisiv.

Mai am o singură întrebare pentru Mister AMARIȚEI (dar nu numai pentru el, mai sunt si alți candidati precum Funar, Meleșcanu, Brânză și Szilágyi), cum au strâns cele 200.000 de semnături necesare depunerii candidaturii? 

În concluzie, NU votez un OCULTIST!

8 Elefanți, se legănau, pe o pânză de paianjen. 
Unul dintre ei, este prea misterios
Și au mai rămas 7 elefanți.

Pe ei nu îi vom vota!
Pe aceeasi tema puteti citi despre:


In curand:
TEODOR-VIOREL MELEȘCANU



sâmbătă, 11 octombrie 2014

Lustruim, lustruim, noi pe Ponta îl oprim


6 în buletinul de vot, cine să fie oare? ELENA-GABRIELA UDREA de la PMP … oare trece pragul lui 6%?

Nu sunt misogin, nu neg “calitățile” Elenei Udrea, dar ca o femeie să fie președintele României, trebuie cu totul și cu totul alte calități, pe care în niciun caz Udrea Elena nu le deține.
O putem numi MINISTRU, o putem vota la parlamentare, europarlamentare, locale sau PENALe. Dar la Cotroceni?! Păi ce, administrația de la Cotroceni nu poate angaja alte femei de serviciu decât pe Udrea Elena?
Lenuțo, am aflat că la Paris tocmai sunt reduceri la gentuțe și pantofiori cu toculeț de 12. Dă și tu o fugă până acolo și lasă dracului politichia, nu este pentru o damă bună precum ești tu. Iar, dacă tot ajungi la Paris, mai bine ai rămâne pe acolo sau prin altă țară mai îndepărtată și fără acord de extrădare cu România, am informații că vor ăștia să te “încalțe” pentru câțiva ani, iar brand-ul Târgșor nu-ți cade bine pe călcâi.

Așa că mai bine DU-TE TARE LEANO!

9 Elefanți, se legănau, pe o pânză de paianjen.
Unul dintre ei, de pe tocuri a cazut
Și au mai rămas 8 elefanți.

Pe ei nu îi vom vota!



vineri, 10 octombrie 2014

Zâmbiți vă rog … BRÂNZĂĂĂĂĂĂ?


Dăm foaia și ajungem la poziția 5  în buletinele de vot - William Gabriel Brînză, candidat sub sigla Partidul Ecologist Român.

Curios politician, ca de altfel mai toți politicienii noștri. Intră în politică fiind ales deputat în 2004 din partea PRM (partid extremist și rasist). În 2006 trece in barca PDL (partid de centru dreapta) unde ocupă funcția de presedinte PDL Diaspora, diaspora care ii aduce lui Băsescu Traian cel de-al doilea mandat în 2009. Acum îl regăsim candidat din partea Partidului Ecologist Roman (care numai ecologist nu este atât timp cât a susținut proiectul de exploatare cu cianuri a aurului de la Roșia Montană). Dacă iese președinte cine știe unde mai poate să ajungă? La extrema stângă, la PCR
Mai bine NU, nu îl votăm nici pe William Gabriel Brînză, pentru că există toate premisele ca acesta să reînvie PCR-ul pentru a ajunge de la o extremă la cealaltă. Politicianul nehotărât, primește un NU hotărât :) .

10 Elefanți, se legănau, pe o pânză de paianjen. 
Unul dintre ei, a zâmbit prea mult 
Și au mai rămas 9 elefanți.

Pe ei nu îi vom vota!




joi, 9 octombrie 2014

Ce ați votat măi fraților?










Ce ați votat, ați votat fiind mânați de ură față de BăSEXU, dar aveți grijă ce mai votați că ajungem să fim conduși de la Rahova, Jilava, Poarta Alba etc.
Deputatul Mario Ernest Caloianu de la UNPR şi senatorul Gabriel Mutu de la PSD măresc numărul PUSCARIABILILOR din USD. Ei sunt urmăriţi penal în dosarul în care procurorii DIICOT l-au reţinut deja pe Dragoş Nedelcu, suspectat de spălare de bani şi evaziune fiscală
Ce facem Domnule Ponta? Ce oameni de calitate ai în partid și în "ALIANȚA ELECTORALĂ" pe care o păstoriți?

MEDIAFAX

marți, 7 octombrie 2014

Cum se vor numi locuitorii din țara lui Pinochio?



4  în buletinele de vot este Victor-Viorel Ponta și 4 are și în catalog pentru PLAGIAT
"Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
Să-i împarţi în două cete: în coțcari şi în mincinoși,
Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la puşcărie şi la casa PSD!"

Dacă Pinochio iese președinte, cum ne vom numi noi, locuitorii din țara lui?

Victor-Viorel este candidatul cu cele mai mari șanse să devină președinte, cel putin așa arată sondajele. Asta se datorează faptului că este unul dintre candidații deciși cu mult timp înaintea celorlalți contracandidați, deci a furat startul, are avantajul pomenilor electorale guvernamentale, are avantajul mașinăriei de vot sătesc și comunal unde electoratul votează “cum spune Domn Primar, altfel nu-mi mai dă adeverință” dar mai are și avantajul unei echipe de PR și strategii electorale beeeetoooon. Pe lângă toate acestea, putem adăuga și susținerea televiziunilor ANTENA 3 și România TV.

Ce ÎL recomanda pentru Cotroceni? Pai îl recomandă Voiculescu Dan (pentru grațiere și înapoierea averii), Năstase Adrian, Voicu Cătălin, Vanghelie Marean, Andronescu Ecaterina, Serban Mihailescu, Dan Nica, Mihai Tănăsescu, Mazăre Radu și lista PUȘCĂRIABILILOR poate continua la nesfârșit cu membri PSD, dar și cu  patroni de firme apropiate PSD-ului, care îl recomandă pentru a scăpa de brațul lung al legii.

Ceea ce NU îl recomanda pe Victor Viorel pentru postul de președinte este MINCIUNA, PROSTIA, ASERVIREA POLITICĂ, FĂȚĂRNICIA, IMATURITATEA, PARTIDUL si ANTENA 3.



MTO-ul, cum stă treaba Victor Viorel și doamna ministru Petrescu Ioana cu acest MTO?
Că a dat cu voi de tavan Băsescu Traian.
Habar nu aveți pe ce lume trăiți și unde mai puneți că voi ne conduceti. DEMISIA

http://stirileprotv.ro/stiri/politic/ce-inseamna-mto-combinatia-de-litere-cu-care-presedintele-l-a-pus-in-dificultate-pe-premier-si-pe-ministrul-finantelor.html

11 Elefanți, se legănau, pe o pânză de paianjen.
Unul dintre ei, a mințit prea mult
Și au mai rămas 10 elefanți.

Pe ei nu îi vom vota!





duminică, 5 octombrie 2014

Votăm Elodia!?


Poziția 3 în buletinele de vot a fost hărăzită lui CRISTIAN-DAN DIACONESCU, evident semnul electoral nu poate fi decât PP-DD.

Marele războinic cu adunătura CIOCOILOR din politica dâmbovițeană, dar care nu a ezitat să aibă negocieri cu aceștia, fie pentru a intra la guvernare, fie pentru a asigura majoritate în consiliile județene, vine acum să ne spună cât de mult va lupta el cu “ciocoii” iar ca punct forte ne va arunca sub nas din nou, că fiecare român va primi 20.000 Euro.

În urma sentinței de condamnare în dosarul de șantaj, dacă aceasta va rămâne definitivă și irevocabilă, DAN DIACONESCU este așteptat cu mare interes de Cioacă în celula sa. Cristian Cioacă este decis să facă marea mărturisire într-o transmisiune LIVE din celulă, cu titulatura SENZAȚIONAL, ÎN DIRECT, ȘI DOAR PE OTV vom afla unde este ELODIA.

Deci, nici măcar DDD nu m-a convins că merită un fotoliu la Cotroceni, mai degrabă merită unul la penitenciar. Și cred  că și pentru electoratul lui este mai interesant să afle unde este ELODIA decât să-l vadă pe acesta la Cotroceni.

12 Elefanți, se legănau, pe o pânză de păianjen.
Unul dintre ei, a plecat la puscărie
Și au mai rămas 11 elefanți.

Pe ei nu îi vom vota!



Mutu care … pământul?

Pe poziția 2 îl vom găsi în buletinele de vot pe KLAUS-WERNER IOHANNIS, candidat sub semnul electoral ACL PNL-PDL
Poreclit prin presă:
  •        Mielul. Vorbește puțin, greu și apăsat.
  •        Iohannis - 6 case
  •        Neamțul

Electoratul lui KLAUS-WERNER IOHANNIS așteaptă de la acesta soluții și realizări cu nostalgia lui Carol I al României. Oare să fie pentru a doua oară în istorie când un neamț salvează și scoate România din groapa Europei?
Ce îl recomandă?
1.    Susținerea și recunoasterea occidentului, a se vedea distincțiile primite:
  •       2006: Crucea Federală de Merit a Republicii Federale Germania
  •       2008: Ordinul Național Italian - Steaua Solidarității Italiene
  •       2009: Ofițer al Ordinului de Merit al Marelui Ducat de Luxemburg
  •       2009: Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint” din partea Austriei
  •       2009: Ofițer al Coroanei Belgiene
  •       2014: Crucea de Ofițer al Ordinului de Merit al Republicii Federale Germania
2.    Treaba bine facută în Sibiu ca și primar al orasului.

joi, 2 octombrie 2014

Nem tudom, a román … NEM SZAVAZ Hunor Kelemen!


Primul candidat din buletinul de vot este …. HUNOR KELEMEN candidat sub sigla UDMR.

Hunor Kelemen, reprezentantul celor care vor autonomie, al cetățenilor români etnici maghiari care nu cunosc limba, istoria, geografia patriei noastre vrea să fie ... CE? Presedintele meu?  NEM! NEM SZAVAZ Hunor Kelemen !

14 Elefanți, se legănau, pe o pânză de paianjen. 
Unul dintre ei, a spus NEM 
Și au mai rămas 13 elefanți

Pe el nu îl vom vota!




miercuri, 1 octombrie 2014

Vrem presedinte!



S-au validat candidaturile și ordinea din buletinul de vot. Avem 14 candidați, toți o apă și un pământ.

Primul tur al alegerilor prezidențiale va avea loc în data de 2 noiembrie 2014. Dacă există un candidat care va obține 50%+1 vot din voturile valabil exprimate, vom avea un castigător încă din primul tur și nu va fi nevoie de turul 2.

Altfel pe 16 noiembrie mergem iar la urne de unde vom alege un președinte dintre primii doi clasați în primul tur, ordinea în buletinul de vot va fi dată de rezultatul obținut în primul tur.

Să-i cunoaștem pe cei 14 candidați așa cum au fost ei extrași din urnă de către BEC (Biroul Electoral Central) pentru ordinea din buletinul de vot.

HUNOR KELEMEN
UDMR
KLAUS-WERNER IOHANNIS
ACL PNL-PDL
CRISTIAN-DAN DIACONESCU
PPDD
VICTOR-VIOREL PONTA
Alianța Electorală PSD-UNPR-PC
WILLIAM GABRIEL BRÎNZĂ
Partidul Ecologist Român
ELENA-GABRIELA UDREA
Partidul Mișcarea Populară
MIREL-MIRCEA AMARIȚEI
Partidul PRODEMO
TEODOR-VIOREL MELEȘCANU
Candidat independent
GHEORGHE FUNAR
Candidat independent
ZSOLT SZILÁGYI
Erdélyi Magyar Néppárt - PPMT
MONICA-LUISA MACOVEI
Candidat independent
CONSTANTIN ROTARU
Partidul Alternativa Socialistă
CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU
Candidat independent
CORNELIU VADIM-TUDOR
Partidul România Mare


Greul acum începe. Mai exact, "... dar vorba e, eu alegător ... eu... apropritar, eu pentru cine votez?"