duminică, 12 octombrie 2014

Mister, cine este Mister?


Pentru pozitia 7 din buletinele de vot, B.E.C. l-a extras pe  MIREL-MIRCEA AMARIȚEI. Acesta candidează din partea partidului PRODEMO.
România, românii au nevoie de o clasă politică nouă, incoruptibilă, cinstită, serioasă, non-opulentă, transparentă, o clasă politică care să lucreze cu cetățenii ei si pentru ei. 

Însă ”Misteriosul” asa cum a fost numit de presă atât candidatul AMARIȚEI MIREL cât și partidul său PRODEMO, pe lăngă faptul că nu întruneste calitatea de transparență mai este bazat și pe cercetări subliminale pe occultism și simbolistică – “ne-am gandit ce ar fi  sa facem niste teste despre ce doreste romanul de la un partid politic si cum vrea sa arate o formatiune perfecta, studiind subconstientul”.

Deci, acest candidat misterios și acest partid livrează poporului ceea ce-și dorește, aflând din subconștientul votantului ceea ce-l determină să voteze, dar fără ca el (partidul, candidatul) să fie întru totul de acord cu dorințele lor, să poată și să aibă capacitatea și convingerea că pot și vor să realizeze așteptările electorilor.

Pentru a deveni membru de partid PRODEMO ai nevoie de o recomandare din partea unui membru activ PRODEMO, deci o nouă societate secretă cu ideologie ocultă și cu porțile închise, nu mă  pot convinge pentru un vot decisiv.

Mai am o singură întrebare pentru Mister AMARIȚEI (dar nu numai pentru el, mai sunt si alți candidati precum Funar, Meleșcanu, Brânză și Szilágyi), cum au strâns cele 200.000 de semnături necesare depunerii candidaturii? 

În concluzie, NU votez un OCULTIST!

8 Elefanți, se legănau, pe o pânză de paianjen. 
Unul dintre ei, este prea misterios
Și au mai rămas 7 elefanți.

Pe ei nu îi vom vota!
Pe aceeasi tema puteti citi despre:


In curand:
TEODOR-VIOREL MELEȘCANU



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu