marți, 14 octombrie 2014

UN FLEAC, I-A CIURUIT !


TIC-TAC, TIC-TAC, TIC-TAC și bomba a explodat. Băsescu Traian care s-a dovedit că are sânge în instalație, a deconspirat agentul acoperit în persoana lui Ponta Viorel Victor.
Articolul din blogul lui NASU` (Radu Moraru) redat mai jos spune tot.
RESPECT BĂSE!
MULȚUMESC NASU`LE!

UN FLEAC, I-A CIURUIT !
"Marinarul moare dar nu se preda. E primul Presedinte care, iata, nu a fost ingenuncheat de catre Servicii. Recunosc, si eu am crezut ca “blatul” lui Base cu Ponta va merge pina la capat. Nu, asa s-a amagit si Ponta. Scorpionul l-a intepat pe Ponta cind ii era lumea mai draga, l-a facut! Ponta a fost ofiter acoperit SIE si probabil ca asa va ramine, din Servicii nu iesi decit cu picioarele inainte! Basescu l-a deconspirat, cu acte, fara sa riste nimic, fiindca asa e legea.
Basescu stia inca de cind l-a numit. Si eu stiam, de la o sursa mare din SRI, dar nu aveam probe. Dar Base a ales o numire ingrata, un premier catastrofa, stiind ca intr-o zi va rupe gitul acestui “mutant” si odata cu el si PSD-ului.
Fiindca Ponta nu mai are de ales. Nicio cancelarie civilizata a lumii nu poate valida un prezidente ca Pontacul, asa ca “aurolacul” va fi obligat sa joace pe dictatura maxima, de tip nord-coreean. Nici pesedistii nu se simt bine fiindca pe “sifon” Ponta il banuiau de mult ca i-a vindut si vor prefera un sef PSD mai civil, chiar si in opozitie fiind.
In plus, Base rupe gitul tuturor puscariasilor si puscariabililor, fiindca niet gratieri!
In sfirsit, chiar daca pare ca pluseaza la Udrea, Base netezeste drumul “dreptei”, meciul fiind intre Macovei si Johannis, cu arbitru Elena. Base, prin dezvaluirile sale, scoate la urne toata Romania, caz in care Ponta e un amarit de soricel, nici macar pisicut!
Jos palaria Base! M-am inselat, esti barbat!
Sa fiti iubiti!

Radu Moraru"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu