sâmbătă, 1 noiembrie 2014

Vorba e... eu pentru cine votez?...

Și, totuși astăzi este votarea. Ca atare, trebuie să mergem la vot și să ne exprimăm categoric o intenție de vot. Nu putem lăsa „pulimea” să iasă la vot, iar noi să stăm în casă impasibili. Păi dacă procedăm așa ar trebui să lăsăm „pulimea” să hotărască și cu ce ne îmbrăcăm și ce mâncăm și să fim conduși de marea „pulime incultă” care a votat pentru un kg de ulei sau doar pentru ca “așa mi-a zis domn primar”.  Să mergem la vot  și să-l ștampilăm multiplu iar nu este o variantă, pentru că rezultatul este același, tot „pulimea” decide pentru noi.



DECI?!  HAIDEȚI LA VOT ȘI SĂ VOTĂM PENTRU NOI, SĂ VOTĂM AȘA CUM NE ÎNDRUMĂ CONȘTIINȚA.

Avem de ales, așa că din cele 14 hahalere, trebuie să alegem una care să fie cât mai puțin hahaleră. Alegem prin eliminare, NU?
















Pentru că nu așteptăm mila statului, pentru că noi suntem tineri și visători în țara noastră (deci nu suntem de stânga), pentru că urâm minciuna, prostia, fățărnicia și toate celelalte “CALITATI” ale lui ponta victoraș, NU VOM VOTA CATEGORIC CU pONTA vICTOR și nici cu ROTARU CONSTANTIN, doar pentru că acesta din urmă este de stânga. Deci din 14 candidați, au dispărut doi și mai rămân 12 candidați. Pentru că nu suntem nici bozgori, mai dispar încă doi HUNOR KELEMEN și ZSOLT SZILÁGYI și rămân 10. Extremiștii, xenofobii,  naționaliștii, etc. dispar și ei tot câte doi, adică TUDOR VADIM si FUNAR GHEORGHE, și  mai rămân 8.  Îi eliminăm și pe cei doi minusculi candidați BRÂNZĂ WILLIAM și AMARIȚEI MIREL,  astfel mai sunt 6. Categoric dintre cele două femei nu avem ce vota și mai rămân 4 candidați. Tot încolonați câte doi pleacă și TĂRICEANU CĂLIN și DIACONESCU DAN deoarece nu suportăm curvele politice și iacătă-ne în ipostaza să alegem între cei doi rămași IOHANNIS KLAUS și MELEȘCANU TEODOR. 

Pentru că nouă ne place să sprijinim candidații cu șanse mai reduse astfel încât victoria dacă va exista să fie cu atât mai frumoasă , îl vom votaaa ... peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ................................................................................................................................................

MELEȘCANU TEODOR


Să dea Dumnezeu să facem alegerea corectă. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu