duminică, 5 octombrie 2014

Votăm Elodia!?


Poziția 3 în buletinele de vot a fost hărăzită lui CRISTIAN-DAN DIACONESCU, evident semnul electoral nu poate fi decât PP-DD.

Marele războinic cu adunătura CIOCOILOR din politica dâmbovițeană, dar care nu a ezitat să aibă negocieri cu aceștia, fie pentru a intra la guvernare, fie pentru a asigura majoritate în consiliile județene, vine acum să ne spună cât de mult va lupta el cu “ciocoii” iar ca punct forte ne va arunca sub nas din nou, că fiecare român va primi 20.000 Euro.

În urma sentinței de condamnare în dosarul de șantaj, dacă aceasta va rămâne definitivă și irevocabilă, DAN DIACONESCU este așteptat cu mare interes de Cioacă în celula sa. Cristian Cioacă este decis să facă marea mărturisire într-o transmisiune LIVE din celulă, cu titulatura SENZAȚIONAL, ÎN DIRECT, ȘI DOAR PE OTV vom afla unde este ELODIA.

Deci, nici măcar DDD nu m-a convins că merită un fotoliu la Cotroceni, mai degrabă merită unul la penitenciar. Și cred  că și pentru electoratul lui este mai interesant să afle unde este ELODIA decât să-l vadă pe acesta la Cotroceni.

12 Elefanți, se legănau, pe o pânză de păianjen.
Unul dintre ei, a plecat la puscărie
Și au mai rămas 11 elefanți.

Pe ei nu îi vom vota!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu