marți, 14 octombrie 2014

Oul kinder sau spionul deghizat?


Atacant de rasă pură cu numarul 8 în buletinele de vot și nu pe tricou  a fost desemnat  TEODOR-VIOREL MELEȘCANU, candidat independent. OARE?!

Intrat în cursă când nimeni nu se aștepta la o asemenea candidatură, spionul MELE a pus pe jar inclusiv casele de pariuri. A intrat cu o cotă de 500 la 1, în numai câteva ore a ajuns să-i scadă cota până la 50 la 1, iar în final casele de pariuri au fost nevoite să-l scoată din oferta lor, datorită afluenței mari de sume pariate. OARE DE CE?



În cazul în care IOHANNIS KLAUS-WERNER ar putea păți ceva pe parcursul campaniei (privitor la procesul cu ANI) sau stomacul lui de neamț nu ar digera abjecțiile din politica românească și renunță de bună voie la candidatură, OARE poate fi MELE inlocuitorul gândit de PNL? Să fie rezerva din teren pentru siguranța partidului sau vom participa la un nou episod cu DRAGĂ MELE în rol de DRAGĂ STOLO?
Oricum, MELEȘCANU TEODOR este oul kinder al acestor alegeri, sau spionul deghizat în candidat. Candidatura lui vine din neant, nu sunt credibile nici măcar cele 200.000 de semnături adunate (Când …, Unde …, Cum … De cine … , … au fost adunate aceste semnături?).
Șeful spionilor, servicii secrete, conspirații, diplomație, coabitare, sunt prea multe subiecte delicate de atacat într-un simplu articol de blog. Oare acesta să fie AGENTUL ACOPERIT despre care vorbea Băsescu Traian? Banal dacă despre MELEȘCANU este vorba. Doar știm că a fost șeful agenților acoperiți.

Dar NU, nu poate fi el cel căruia îi putem dărui voturile noastre. Mai multă transparență, mai multă informare așteptăm de la un candidat și nu secretomanie.

7 Elefanți, se legănau, pe o pânză de păianjen. 
Unul dintre ei, este spion
Și au mai rămas 6 elefanți.

Pe ei nu îi vom vota!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu