luni, 8 aprilie 2013

Hop si-o gâsca!


Hop si-o gâsca!

Deputatul PSD Gavril Mîrza prins cu gâsca-n sac votând la două mânuțe, una pentru el și una pentru E. Bejinariu, este "pasibil" (doar el, G. Mîrza) de o suspendare din Parlament, pentru o saptămâna.
Asta dacă nu cumva, Curtea Constituțională de teamă, ca acesta să nu ajunga și acasă la E. Bejinariu ca să-i țina locul ca și cap al familiei Bejinariu, va declara ca și neconstituțională suspendarea, deoarece îi îngrădește omului dreptul la exercitarea mandatului. Dacă tot votează pentru E. Bejinariu, cred că poate intra și în pat cu sotia acestuia. 

Dragi parlamentari - TREZIREA - sancțiunea corectă, nu este suspendarea de o zi, de o saptămână, de o lună, pe fundul celor doi trebuie să scrieți cu majuscule – OUT + PUSCARIE – dupa care un șut în partea dorsală să ajungă direct în stradă (oricum sunteți mult prea mulți decât ar fi nevoie, așa că 2 în plus 2 în minus, tot la aceeasi gară coborâți).

Altfel, rămâneți la fel de penibili ca și predecesorii din PDL care nu numai că permitea votul la opt mânute (doar erau miriapozi), dar mai numărau și voturile ca la teatrul de comedie.



Dacă și noi am merge la vot, la alegerile parlamentare cu buletinele colegilor am fi suspendați doar o săptămână?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu