miercuri, 10 aprilie 2013

Să fii băiat deștept


Să fii băiat deștept

Cum să faci 60 de milioane de euro fraudulos și să nu pățești nimic? Păi simplu, îți faci un trust media cu tendințe clare de plagiat din banii roșii, apoi îți faci un partiduleț de buzunar, devii o “curvă” politică, plimbându-te prin paturile tuturor partidelor, alianțelor politice electorale guvernamentale sau parlamentare, cu interesul clar de a găsi oportunități de “afaceri”, găsești oportunitatea de a prosti statul, o faci și apoi te doare în teneși.

În cazul în care te dibuie DNA-ul , începi să faci acuzații ca este un dosar politic comandat de "…" și începi să plimbi dosărelul prin instanțe, până se prescrie fapta. Dar, de ce să se prescrie toată fapta?Frate, ok, se prescrie, nu-l mai bagi la pușcărie pe inculpat, dar judecă-l în continuare și dacă e vinovat, arde-l la buzunărel, recuperează cei 60 de milioane și bagă-i la bugetul statului. 

Cine punea pariu ca D. Voiculescu va candida din nou la colegiul 8 Senat din București cu puțin timp înainte ca instanța să se pronunțe în dosarul ICA?
Și dacă cetățeanul din colegiul 8 Senat București, tot fraier rămâne, îl votează din nou, după care iar începe circul, mutăm dosarul de la TB la ICCJ, de la ICCJ la TB, de la TB la ICCJ, că nu mai știi cine și ce judecă, și tot așa până se prescriu toate faptele și dosarul se clasează. Deci, esti "băiat deștept"?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu