sâmbătă, 6 aprilie 2013

La vremuri NOI tot NOI


La vremuri NOI tot NOI
Surprinzător, R. Anastase singura susținătoare a moțiunii lui E.Udrea aleasă în BPN în funcția de vicepreședinte, probabil s-au numărat voturile ca pe vremea când era președinta Camerei Deputaților, doar așa se explică cum a scăpat decapitării. E limpede că V.Blaga a devenit categoric noul MAO al PDL-ului, mă așteptam ca măcar funcțiile din BPN să fie la ”liber ”, dar nu,  încă o dată s-a demonstrat câtă democrație există în PDL.
A.D. Boagiu spunea ”Competiţia - cine e mai pedelist decât cine;  trebuie să înceteze. Cu USL avem noi treabă”. Normal să vii cu o astfel de abordare atât timp cât ești înconjurat numai de PDL-iști de conjunctură, normal să-ți aperi gloata de oportunisti. Mă întreb, cum oare să ajungi să-ți promovezi ”amantul” în BPN?
 Dacă nu se produce o minune, PDL-ul  este sortit pieirii definitive. Păcat. A fost un copil frumos, a crescut doar cu energia pozitivă, alimentată de entuziasmul membrilor, a simpatizanților și a cetățenilor simpli și nemulțumiți de competitorii PD-ului, și moare de mâna celor care ar fi trebuit sa-l ocrotească.

 
INCREDIBIL!!! Câtă asemanare..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu