duminică, 6 septembrie 2015

Unul cate unul va tirati … va tirati … pentru ca sunteti de cacat.

Oprescule NU te-ai OPRescuIT?


Cat de curand ramanem fara politicieni … cine dracu mai ne fura daca astia de la DNA ne incalta toti politicienii? Nu-i bai, importam din Germania, SUA, Japonia,  gasim noi politicieni pe undeva dar imi este teama ca odata veniti si instalati in politica mioritica se convertesc la baroniada si spagile din sistem tot nu se opresc. J))))) 

Care este diferenta dintre cei 2 "infractori"?
 vs

Ca sa vezi si sa nu crezi, mita luata de Oprescu o primea doar in pungi de cadouri :))) si avea preferinte doar in Euro sau Dolari leii nu-i placeau. Mai facea si figuri. Ei na, dupa ce ne-ai dat la toti bucurestenii multa ...
... a venit timpul sa o iei si tu.




vineri, 21 august 2015

Ponta între Miami si Mamaia

După ce a dat cu bâta în apă (din nou și pentru a mia oară)  și a mers în concediu pe la Miami, Ponta a fost luat în colimatoriu de asociațiile și operatorii de turism de pe litoralul nostru. Dacă tot a ales plajele de la Miami de ce nu alege și să-și dea demisia? Doar așa poate sta pe la Miami, prin Dubai pe unde vor mușchii lui fără să-i simtă cineva lipsa.

joi, 20 august 2015

Ponta esti idiot?

V.Ponta a luat-o razna, vrea sa legalizeze spaga pentru doctori pai ori este idiot, ori incompetent. Sau poate nu, cum si el este "doctor" cred ca vrea sa-si legalizeze spaga :) Il sfatuiesc sa mearga sa se trateze la cap apoi sa puna mana ori sa mareasca salariile in sanatate ori sa-si dea demisia varianta de mijloc cu legalizarea spagilor nu exista.